Acțiune de ecologizare în zona Pârâul Rece

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a inițiat o acțiune de ecologizare care s-a desfășurat astăzi, pe DN 73A, în zona Pârâul Rece.
Au participat colegi de la Instituția Prefectului Județul Brașov, Garda Forestieră, Direcția Silvică Brașov, Ocolul Silvic Brașov, Ocolul Silvic Râșnov, Primăria Râșnov, Primăria Predeal, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, Serviciul Teritorial Brașov al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate și Comisariatul Județean Brașov al Gărzii Naționale de Mediu.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul societății Fin-Eco SA Brașov, care a permis depozitarea gratuită la Depozitul Ecologic Zonal Brașov a deșeurilor strânse în acțiunea de ecologizare.
Am decis să desfășurăm această acțiune în aceeași zonă în care am intervenit acum doi ani, pentru a constata în ce măsură s-a păstrat curățenia. Din păcate, constatăm că avem mai mult de lucru. Sperăm să putem repeta acest gen de acțiuni, dar sperăm ca și cei care afectează astfel mediul ambiant să învețe din acțiunile noastre, să aibă un comportament mai civilizat și să nu mai arunce tot felul de resturi și deșeuri pe marginea drumurilor și în pădure”, a declarat prefectul Mihai Cătălin Văsii.