Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statului Qatar în România a vizitat Brașovul

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, l-a primit astăzi, la sediul Instituției Prefectului, pe E.S. dl Osama Yousef Abdullah Alqaradawi, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statului Qatar în România.
În cursul întâlnirii, E.S. dl ambasador a afirmat că dorește să creeze o punte între investitorii din Qatar și cei din România, principalele domenii de interes fiind energia din surse regenerabile, agricultura organică și tehnologia informației. Mediul de afaceri din Qatar – a mai spus E.S. dl ambasador – este interesat să investească în preluarea unor proiecte mari, existând în acest sens un fond de investiții care operează la nivel global.
La rândul său, prefectul Mihai Cătălin Văsii a făcut o prezentare a județului Brașov, cu accent pe componenta economică și oportunitățile de investiții.
Prefectul județului Brașov l-a însoțit apoi pe E.S. ambasadorul Statului Qatar în România la sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov unde au avut loc convorbiri cu președintele acestui for, Silviu Costea, și cu alți reprezentanți ai mediului de afaceri din județ.