Întâlnire în vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală a teritoriului acoperit de GAL „Curbura Carpaților”

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a participat la întâlnirea organizată în comuna Prejmer de Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Curbura Carpaților” și Primăria Prejmer.
Întâlnirea a fost una de informare și consultare a reprezentanților comunității în vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală a teritoriului acoperit de acest grup de acțiune locală și identificării tipurilor de proiecte ce vor putea fi finanțate în perioada următoare.
Strategia de Dezvoltare Locală va sta la baza accesării fondurilor prin Programul LEADER, fonduri destinate agenților economici, organizațiilor non-guvernamentale și instituțiilor publice de pe raza GAL în perioada 2023-2027.
GAL „Curbura Carpaților” acoperă teritoriul a 5 comune și al unui oraș din județul Brașov, respectiv Predeal, Prejmer, Tărlungeni, Budila, Teliu și Vama Buzăului, precum și al orașului Întorsura Buzăului din județul Covasna.
Parteneriatul public-privat GAL „Curbura Carpaţilor” este reprezentat legal de către Asociaţia de Dezvoltare Durabilă „Curbura Carpaţilor”, care are în componenţă 29 de membri, dintre care 9 parteneri publici și 20 de parteneri privați.