Prefectul Mihai Cătălin Văsii a participat la festivitatea de deschidere a anului universitar 2022-2023 la Universitatea Transilvania Brașov

Prefectul Mihai Cătălin Văsii a participat astăzi la festivitatea de deschidere a anului universitar 2022-2023 la Universitatea Transilvania Brașov, la invitația rectorului acestei instituții, prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan.
În alocuțiunea rostită cu acest prilej, prefectul Mihai Cătălin Văsii a spus: „Vă îndemn, dragi studenți, să vă bucurați de această perioadă din viața dumneavoastră, pentru că este cea mai frumoasă.
Fiți mândri că studiați la Universitatea Transilvania din Brașov, cea mai mare unitate de învățământ superior din Regiunea Centru. Este o universitate aflată în topul național și care are cea mai mare creștere a vizibilității în clasamentele internaționale de profil. Beneficiați de condiții excelente de pregătire, care se îmbunătățesc de la an la an, prin eforturile conducerii universității, și aveți privilegiul de a fi îndrumați de un corp profesoral de o valoare profesională și umană de excepție. Profitați la maximum de aceste oportunități, respectați această școală și pe profesorii ei și fiți buni colegi!
Vă doresc să aveți sănătate, putere de muncă și să confirmați speranțele pe care familiile și profesorii și le pun în dumneavoastră!”