Vizita la Brașov a E.S. d-na Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul Republicii Tunisiene în România

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a primit-o astăzi, la sediul Instituției Prefectului, pe Excelența Sa doamna Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul Republicii Tunisiene în România.
Discuțiile s-au axat pe relațiile româno-tunisiene și perspectivele acestora, mai ales la nivel descentralizat. În acest sens, E.S. d-na ambasador și-a manifestat interesul pentru posibilitatea ca tineri tunisieni să studieze la Universitatea Transilvania Brașov. Prefectul Mihai Cătălin Văsii a făcut o prezentare a programelor de studii și a condițiilor oferite de această instituție de învățământ superior, subliniind că este cea mai mare din Regiunea Centru și înregistrează cea mai importantă creștere a vizibilității, dintre universitățile românești, în clasamentele internaționale de profil.
E.S. d-na ambasador s-a arătat interesată și de posibilitățile de dezvoltare a legăturilor turistice între județul Brașov și Tunisia, având în vedere și viitoarea deschidere a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.
De asemenea, E.S. d-na ambasador și-a exprimat dorința de a media, alături de prefectul Mihai Cătălin Văsii, organizarea unui forum de afaceri între reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Brașov și cei ai Chambre de Commerce et de l’Industrie de Tunisie.