Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Canadei în România a fost oaspetele Brașovului

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, și președintele Consiliului Județean, Constantin Todorică Șerban, au primit astăzi, la sediul Instituției Prefectului Județul Brașov, pe E.S. dl Gavin Robb Buchan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Canadei în România.
În cadrul intrevederii, prefectul Mihai Cătălin Văsii a făcut o prezentare a județului Brașov din punct de vedere economic și social, iar discuțiile au vizat subiecte precum: Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și perspectivele acestuia, stadiul modernizării unităților sanitare cu paturi din județ, protecția mediului, energia verde și realizarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor la nivelul județului Brașov.
De asemenea, s-a discutat despre prezența firmelor cu capital canadian în România și, în particular, în județul Brașov, context în care E.S. dl ambasador a precizat că șapte firme din Canada vor participa la Forumul Regional al Apei „Dunăre-Europa de Est”, care va avea loc la Brașov în luna iunie.